Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boller
- 150 g ris, brun
- 1 appelsin, kun skall
- 100 g hirsemel (se tips)
- 1 ss tørrgjær
- 190 g pilerotmel
- 1 ts salt
- 1 ts kanel, malt
- 1 ts muskatnøtt, malt
- ½ ts nellik, malt
- 50 g rårørsukker
- 1 ss loppefrøskall (se tips)
- 2 egg
- 200 g helmelk
- 200 g vann
- 50 g vegetabilsk olje
- 20 g sitrusskall, kandisert
- 100 g rosin, sultana
- 100 g rosin, korinter
- 50 g glutenfri melblanding (se tips)
Glasur
- 50 g appelsin . kun saft
- 50 g finkornet sukker
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 1278 kJ / 304.3 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 221.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691625