Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- smør, til smøring
- 6 ts sukker, pluss 6 ts ekstra til suffléskålene
- 250 g helmelk
- 70 g sukker
- 1 ts vaniljepasta
- 3 eggeplommer
- 20 g glutenfri melblanding (se tips)
- 60 g likør, type Grand Marnier Cordon Rouge
- 5 eggehviter
- melis, for dryss
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 81.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691618