Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelé
- 270 g vann
- 5 ts gelatinpulver
- 450 g rødvin
- 270 g eplejuice, alle typer
- 120 g finkornet sukker
Sukkerbrød
- smør, til smøring
- 220 g rårørsukker
- 6 egg, romtempererte
- 2 ts vaniljeekstrakt, naturlig
- ½ ts natron
- 1 ½ ts kremotartari
- 130 g maisstivelse
Vaniljekrem
- 100 g rårørsukker
- 40 g maisstivelse
- 3 egg
- 800 g helmelk
- 1 ts vaniljeekstrakt, naturlig
Sammensetting
- 150 g bjørnebærsyltetøy
- 50 g mandel, flak, ristede
- 400 g bær, blandet, ferske
- 500 g kremfløte, 35 % fett
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 2196.3 kJ / 522.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691611