Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
- 3 hvitløksfedd
- 20 g olivenolje
- 150 g hvitvin
- 1 ½ ss dijon sennep (glutenfri)
- 1 ½ ss grov sennep (glutenfri)
- 900 g kyllinglårkjøtt, uten skinn, uten bein, delt i terninger (2-3 cm)
- 150 g kremfløte
- 1 ts kyllingbuljongpaste (se tips)
- 140 g vann
- 1 ss honning
- ¼ ts salt, pluss ekstra etter smak
- 1 klype malt svart pepper, pluss ekstra etter smak
- 2 poteter (ca. 200 g), delt i tynne skiver (3 mm)
- 1 vårløk, delt i tynne skiver
- 1 ss sorghum mel
- 100 g grønne erter, frosne
- 50 g squash, delt i skiver på langs
- 80 g sukkererter
- 1 bunt asparges, delt i biter
- 2 gul sommersquash, delt i tynne skiver
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 2134 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 747.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691607