Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g lupinmel (se tips)
- 70 g maisstivelse, pluss ekstra til dryssing
- 1 ½ ts xanthan gum
- 1 klype muskatnøtt, malt
- 1 ts salt
- 2 egg
- 60 g vann
Grønnsakssaus
- 2 stangselleri, delt i biter
- 2 - 3 gulrøtter (ca. 190 g), delt i biter
- 3 hvitløksfedd
- 1 gul løk (ca. 120 g), delt i to
- 4 - 5 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
- 20 g olivenolje
- 200 g små sjampinjonger, ferske, delt i skiver
- 2 ts blandete urter, tørket
- ½ ts muskatnøtt, malt
- 2 ts grønnsaksbuljong (se tips)
- 120 g rødvin, tørr
- 400 g skrellet tomat
- 1 ss tomatpuré
- 2 ts rårørsukker
- 1 ts salt
- 2 ss maisstivelse
- 3 ss vann
Ostesaus
- 60 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
- 100 g mozzarella, delt i biter
- 100 g smør, usaltet
- 80 g glutenfri melblanding (se tips)
- 600 g helmelk
- 1 klype muskatnøtt, malt
- ½ ts dijon sennep (glutenfri)
- ½ ts salt
- 1 klype malt svart pepper
Servering
- smør, usaltet, til smøring
- 1 ss pinjekjerner (valgfritt)
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 1890.5 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1108 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691606