Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g lupinmel (se tips)
- 70 g maisstivelse, pluss ekstra til dryssing
- 1 ½ ts xanthan gum
- 1 klype muskatnøtt, malt
- 60 g spinatblad, fersk
- 2 ts salt
- 2 egg
- 2040 g vann
Sitronsaus
- 50 g parmesanost, delt i biter (3 cm), pluss ekstra til servering
- 500 g vann
- 2 bunter asparges, grønn, delt i biter (ca. 4 cm)
- 1 hvitløksfedd
- 30 g smør, usaltet
- 120 g helmelk
- 250 g mascarpone
- ½ sitron, kun saft (ca. 20 g)
- ¼ ts salt
- ½ ts malt svart pepper
- sitronolje, til servering (valgfritt)
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 2496.5 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1498 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691605