Indisk pannekake med krydret potetfyll
TM6 TM5 TM31

Indisk pannekake med krydret potetfyll

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Pannekake

  • 250 g ris, langkornet
  • 100 g linser, svarte beluga, tørkede (se tips)
  • 600 g vann, pluss ekstra til bløtlegging
  • 30 g ris, alle typer, kokt (se tips)
  • 1 ts salt

Krydret potetfyll

  • 1 bunt koriander, fersk, kun blader
  • 500 g vann
  • 750 g poteter, skrelt og delt i terninger (2 cm)
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 cm ingefær, fersk, skrelt
  • 1 chili, grønn, lang, uten frø dersom ønskelig
  • 1 ts sennepsfrø, hvit
  • 1 ts spisskummenfrø
  • ½ ts gurkemeie, malt
  • ghee (klarnet smør), til steking
  • 1 rødløk (ca. 120 g), delt i tynne skiver
  • 10 karriblader, ferske
  • ½ ts salt
  • 120 g baby spinat, fersk

Voeding
per 1 porsjon
Calorieën
1253.7 kJ / 298.5 kcal
Eiwitten
6.7 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
14.4 g
Verzadigd vet
8.7 g
Vezels
4.5 g
Natrium
573.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691604