Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Currymiks
- 2 ts korianderfrø
- 1 ts spisskummenfrø
- 2 cm kanelstang
- 4 nellik
- 2 kardemommekapsler
- 1 ts svarte pepperkorn
- 1 ts chiliflak, tørket
- 3 cm ingefær, fersk, skrelt
- 6 hvitløksfedd
- ½ ts gurkemeie, malt
- 1 klype salt
- 1 ss olivenolje
- 2 ts cider eddik
Svinemage
- 1000 g svinemage, uten bein, uten skinn og snittet i rutemønster på toppen
- 2 gule løk (ca. 240 g), delt i to
- 2 - 3 bird's eye chili, ferske, delt i biter
- 30 g olivenolje
- 8 karriblader, ferske
- 1 ss mørkt brunt sukker, mykt
- 1400 g vann
- 1 ts salt, pluss ekstra etter smak
- 200 g basmatiris
- 1 ts sennepsfrø, svarte (se tips)
- 50 g cashewnøtter, ristede, usaltede, ristede
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 4119.8 kJ / 980.8 kcal
- Eiwitten
- 57.2 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1024.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691598