Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartarsaus
- 1 hvitløksfedd
- 1 kvist flatbladet persille, fersk, kun blader
- 30 g cornichons, alle typer
- 1 ts sitronsaft (ca. ¼ sitron)
- 140 g gresk yoghurt (se tips)
- 1 ss kapers, saltet, skylt
Coleslaw
- 100 g hvitkål, delt i biter
- 100 g rødkål, delt i biter
- 1 gulrot (ca. 80 g), delt i biter
- 5 kvister dill, fersk, kun blader
- 100 g majones (se tips)
- 1 - 2 klyper salt, etter smak
- 1 - 2 klyper malt svart pepper, etter smak
Quinoa-panert fisk
- ½ sitron, kun skall, ingen hvit hinne
- 2 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
- 2 hvitløksfedd
- 1 - 2 klyper salt
- 1 - 2 klyper malt svart pepper
- 2 egg
- 120 g quinoaflak
- 600 - 800 g snapperfilet, uten skinn, delt i strimler
Tortillas
- 170 g brunt rismel (se tips)
- 60 g pilerotmel, pluss ekstra til dryssing
- ½ ts glutenfritt bakepulver (se tips)
- 1 ts xanthan gum
- ½ ts salt
- 40 g smør, saltet
- 120 g vann, pluss ekstra etter behov
- ½ ts olivenolje, pluss ekstra til drypping
- 1000 g vegetabilsk olje, til steking
- 1 sitron, delt i båter, til servering
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 4680.5 kJ / 1114.3 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 894.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691597