Quinoa-panert fisk med coleslaw
TM6 TM5 TM31

Quinoa-panert fisk med coleslaw

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Tartarsaus

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 kvist flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 30 g cornichons, alle typer
  • 1 ts sitronsaft (ca. ¼ sitron)
  • 140 g gresk yoghurt (se tips)
  • 1 ss kapers, saltet, skylt

Coleslaw

  • 100 g hvitkål, delt i biter
  • 100 g rødkål, delt i biter
  • 1 gulrot (ca. 80 g), delt i biter
  • 5 kvister dill, fersk, kun blader
  • 100 g majones (se tips)
  • 1 - 2 klyper salt, etter smak
  • 1 - 2 klyper malt svart pepper, etter smak

Quinoa-panert fisk

  • ½ sitron, kun skall, ingen hvit hinne
  • 2 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 - 2 klyper salt
  • 1 - 2 klyper malt svart pepper
  • 2 egg
  • 120 g quinoaflak
  • 600 - 800 g snapperfilet, uten skinn, delt i strimler

Tortillas

  • 170 g brunt rismel (se tips)
  • 60 g pilerotmel, pluss ekstra til dryssing
  • ½ ts glutenfritt bakepulver (se tips)
  • 1 ts xanthan gum
  • ½ ts salt
  • 40 g smør, saltet
  • 120 g vann, pluss ekstra etter behov
  • ½ ts olivenolje, pluss ekstra til drypping
  • 1000 g vegetabilsk olje, til steking
  • 1 sitron, delt i båter, til servering

Voeding
per 1 porsjon
Calorieën
4680.5 kJ / 1114.3 kcal
Eiwitten
56 g
Koolhydraten
69 g
Vetten
66.8 g
Verzadigd vet
14 g
Vezels
8.4 g
Natrium
894.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691597