Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sjampinjonger, ferske
- 1 gul løk (ca. 120 g),delt i fire
- 40 g smør, usaltet, delt i terninger
- 30 g glutenfri melblanding (se tips)
- 1000 g vann
- 1 ss kyllingbuljongpaste (se tips)
- ¼ ts salt
- ¼ ts malt svart pepper
- 1 laurbærblad, tørket
- 100 g brun sopp, fersk, delt i fire
- 50 g shiitake sopp, fersk, delt i fire
- gressløk, fersk, finhakket, til pynt
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 549 kJ / 130.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 892 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691587