Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geitostmousse
- 350 g geitost, myk
- 150 g kremfløte, 35 % fett
- 2 kvister timian, fersk, kun blader
- 3 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
- ½ ts salt
- malt svart pepper, etter smak
Parmesankurver
- 280 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
- ¼ ts malt svart pepper
Servering
- ½ eple, type Granny Smith, delt i tynne strimler (se tips)
- ½ rødbet, rå, delt i terninger (5 mm)
- 40 g valnøtter, uten skall, delt i biter
- microgreens, til pynt (valgfri)
- Voeding
- per 1 stykke
- Calorieën
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691585