Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 løk, gul (ca. 120 g), delt i to
- 1 hvitløksfedd
- 250 g tomatsaus (glutenfri) (se tips)
- 50 g cider eddik
- 50 g honning
- 100 g brunt sukker
- 2 ss Worcestershire saus (glutenfri) (se tips)
- 60 g vann
- ½ ts paprikakrydder
- 1000 g kyllingvinger, med skinn (see Tips)
- vårløk, delt i tynne skiver, til pynt (valgfritt)
- Voeding
- per 1 porsjon
- Calorieën
- 2140.8 kJ / 509.7 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 373.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691579