Dampede risboller med krydret limesaus
TM6 TM5 TM31

Dampede risboller med krydret limesaus

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Krydret limesaus

  • 1 cm ingefær, fersk, skrelt
  • 1 lime, skall og saft
  • 2 ss Japansk soyasaus, type tamari
  • ½ ts sesamolje
  • 1 ss honning
  • 60 g vann
  • 1 vårløk, delt i tynne skiver
  • 1 rød chili, lang, uten frø hvis ønskelig og delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt

Dampede risboller

  • 150 g jasminris
  • 1000 g vann, pluss ekstra til bløtlegging
  • 4 vårløk, delt i biter; pluss grønne topper separat, delt i tynne skiver, til pynt
  • 50 g vannkastanje, hel, skrelt, på boks
  • 3 hvitløksfedd
  • 3 cm ingefær, fersk, skrelt
  • 500 g svinekjøttdeig
  • ½ ts salt
  • ½ ts fiskesaus (glutenfri)

Voeding
per 1 porsjon
Calorieën
389.3 kJ / 92.7 kcal
Eiwitten
6.5 g
Koolhydraten
8.4 g
Vetten
3.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Vezels
0.7 g
Natrium
213.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691577