Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glutenfri surgdeigstarter
- 200 g bokhvetemel, pluss ekstra 150 g etter behov
- 280 g vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov
Glutenfritt surdeigsbrød
- matlagingsspray, olivenolje, til smøring
- 240 g brunt rismel (se tips)
- 180 g bokhvetemel (se tips)
- 70 g pilerotmel
- 40 g chiafrø, hvite
- 1 ss xanthan gum
- 1 ½ ts salt
- 2 ts rårørsukker
- 2 egg
- 300 g vann, varmt, pluss ekstra 700 g til steking
- 1 ss cider eddik
- Voeding
- per 1 skive
- Calorieën
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 239.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691574