Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt
TM6 TM5 TM31

Ricottapannekaker med fruktkompott og yoghurt

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Tørket fruktkompott

  • 500 g vann
  • 100 g rårørsukker
  • 1 kanelstang
  • 4 nelliker
  • 1 sitron, kun skall (4 x 1 cm biter), ingen hvit hinne
  • 50 g aprikos, tørket, uten stein
  • 50 g pære, tørket, i skiver
  • 50 g plomme, tørket, uten stein
  • 40 g eple, tørket
  • 50 g ferskenskiver, tørkede
  • 1 ts vaniljepasta

Ricottapannekaker

  • 440 g ricotta ost, fersk (se tips)
  • 190 g helmelk
  • 4 egg, separerte
  • 180 g glutenfri melblanding (se tips)
  • 1 ts glutenfritt bakepulver (se tips)
  • 1 klype salt
  • 50 g smør, til steking
  • yoghurt, alle typer, til servering

Voeding
per 1 porsjon
Calorieën
2686.8 kJ / 639.6 kcal
Eiwitten
21.5 g
Koolhydraten
81.9 g
Vetten
26.5 g
Verzadigd vet
15.6 g
Vezels
6 g
Natrium
456.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691552