Compatibele versies
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optioneel)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (optioneel)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
of 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106926