Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Feta Topping
- 1 organic lemon (approx. 5 oz), thin peel only, no pith
- 1 tsp ground black pepper
- 7 oz Danish feta cheese, cut into pieces (¾ in.)
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 oz extra virgin olive oil
Beef Chili
- 5 garlic cloves
- 3 ½ oz yellow onion, cut into quarters
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed, if preferred (e.g. serrano)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- 1 tbsp ground paprika
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground coriander
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 oz tomato paste
- 1 can whole tomatoes (approx. 14.5 oz)
- 1 can tomato sauce (approx. 14.5 oz)
- 1 tbsp dark brown sugar
- 40 oz sirloin steak, cut into pieces (¾ - 1 ¼ in.)
- 1 can red kidney beans (approx. 15 oz), rinsed and drained
- 2 - 3 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3110.2 kJ / 743.4 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1542.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106911