Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
of shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r102882