Appareils et accessoires
Chocoladetaart met Pistache
Prép. 35min
Total 4h 45min
8 porties
Ingrédients
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
1696.1 mg
Protides
99 g
Calories
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Lipides
387.7 g
Fibre
66.6 g
Graisses saturées
82.8 g
Glucides
325.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio Special Edition
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Scones met frambozenboter
25min
Gefermenteerde rode uien
96h
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Kokos Dahl
25min