Appareils et accessoires
Ginger Coriander Steamed Fish
Prép. 5min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
coriander roots5 sprigs
-
fresh ginger sliced5 g
-
tilapia fish whole, gutted, cleaned and scored.800 g
-
salt1 ¼ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
garlic clove10
-
fresh ginger20 g
-
cooking oil20
-
water800 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
oyster sauce1 tsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
coriander leaves plus extra for garnishing4 sprigs
-
spring onions plus extra for garnishing4 sprigs
-
fresh red chilli desseded, sliced, plus extra for garnishing1
-
bird's eye chilli (chilli padi) (optionnel) chopped3
-
brown sugar¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776.8 mg
Protides
24.4 g
Calories
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Lipides
53.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
8.4 g
Glucides
3.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Balado Eggplant
50min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sambal Kangkung
10min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir Fried French Beans
15min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Mango sorbet
2min
Mantao
1h