Appareils et accessoires
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Prép. 5min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
tamarind paste35 g
-
water650 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger20 g
-
fresh turmeric10 g
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
cooking oil80 g
-
dried tamarind pieces4
-
ladies' fingers130 g
-
eggplant130 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar2 tsp
-
red snapper fish (1 whole fish), cut into slices (2 cm)800 g
-
laksa leaves (optionnel)2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
509.5 mg
Protides
29.7 g
Calories
1303.3 kJ /
311.5 kcal
Lipides
15.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Char Kway Teow
25min
Sambal Tumis
1h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Sambal Kangkung
10min
Ayam Balado
45min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Ayam Masak Kicap
40min
Ayam Paprik
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min