Appareils et accessoires
Salmon and Mushroom Rice
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (optionnel)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
637.7 mg
Protides
21.5 g
Calories
1963.2 kJ /
470 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
11.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
68.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto bolognese
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Mushroom Fettuccini
40min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Pas d’évaluation
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Chicken pizzaiola
50min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Beef spezzatino
1h 45min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Chicken and avocado risoni salad
40min