Appareils et accessoires
Mushroom Fettuccine
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
988 mg
Protides
20 g
Calories
2887 kJ /
690 kcal
Lipides
40 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Asparagus Sauté
15min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Pas d’évaluation
Fruit Smoothie
Pas d’évaluation
Cooking Long Pasta
Pas d’évaluation
French Toast Waffles
30min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Chocolate sauce
20min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h