Appareils et accessoires
Salmon with Vegetable Sauce
Prép. 10min
Total 25min
4 portion
Ingrédients
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
11204.2 mg
Protides
51.8 g
Calories
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Lipides
40.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
14.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Meatballs with tomato sauce
Keine Bewertungen
Grated Carrot Salad
10 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 Std.
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min