Appareils et accessoires
Seafood Rice
Prép. 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil divided3 oz
-
garlic cloves sliced, divided3
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)10 ½ oz
-
Argentine red shrimp, raw, unpeeled8
-
white wine7 oz
-
water12 oz
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded17 ½ oz
-
Spanish onions cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
paprika1 tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
food coloring (optionnel)½ tsp
-
canned crushed tomatoes2 oz
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)preserved, roasted red peppers pulp only1 tsp
-
short grain white rice10 ½ oz
-
salt1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
546.9 mg
Protides
34 g
Calories
2970 kJ /
709.9 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
74.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Pas d’évaluation
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Fish and Chips
30min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Vietnamese Egg Coffee
10min
Lasagna Bolognese
3h
Cacio e Pepe
30min