Appareils et accessoires
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Prép. 10min
Total 30min
8 pieces
Ingrédients
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
231.9 mg
Protides
12.4 g
Calories
932.9 kJ /
223 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
4.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish Favourites
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean octopus salad
40 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 min
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min