Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Berry Dream
- 5 oz sugar
-
18
oz mixed frozen red berries
ou 18 oz frozen fruit, any type -
½ - 1
oz lime juice, to taste
(optionnel)
ou ½ - 1 oz lemon juice, to taste (optionnel) -
2
egg whites, pasteurized (see Tip)
ou 2 oz liquid egg whites, pasteurized (see Tip) - 3 ½ oz fresh mixed red berries, to garnish
Lemonade
- 2 - 3 lemons, preferably organic, unpeeled, halved
- 36 oz water, chilled, divided
- 4 oz sugar, to taste
- 10 ice cubes
Hummus
- 2 garlic cloves
- 2 cans garbanzo beans (approx. 14 oz ea.), drained (see Tip)
- 2 oz tahini
- 1 oz olive oil, plus extra to drizzle
- 2 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp sweet paprika, to taste, plus extra to sprinkle
- 1 tsp salt, to taste
- 3 oz ice cubes
- pine nuts, to garnish
- cherry tomatoes on the vine, to garnish
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 oz water, room temperature
- 1 tsp sugar
-
2
tsp active dry yeast
ou 2 tsp dried instant yeast - 14 oz bread flour
- 1 tsp salt
- 35 oz water
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
- 2 ½ oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 20 leaves)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish (approx. 10 lg. leaves)
- ¼ - ½ fresh chili, de-seeded if preferred (e.g. serrano), plus extra to serve
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 oz unsalted butter
- 16 oz chicken breast fillets, skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
- 9 oz heavy whipping cream
- 12 ½ oz water
- 3 oz dry white wine
- 1 tbsp chicken stock paste (see Tip)
- 9 oz penne pasta
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 6397.4 kJ / 1529 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 227.3 g
- Lipides
- 64.9 g
- Graisses saturées
- 32.3 g
- Fibre
- 9.7 g
- Sodium
- 1150.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
U.S. Digital Flipbook #1
1 Std. 35 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Everything Bagel Dip
10 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Ube Coffee
10 min
Berry Dream (TM6)
10 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 Std. 5 Min
Butterfly Pea Tea
15 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Southern Mac & Cheese
30 Min