Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 dried ancho chillies
- hot water, to soak
- 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
- 20 g tomato paste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1513.3 kJ / 361.7 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 57.5 g
- Lipides
- 9.3 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 19.1 g
- Sodium
- 609.3 mg
Recettes alternatives
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Chicken laksa
30min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Warm satay bowl
1h 10min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h