Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g sfecle roșii, crude, mici, descojite (vezi recomandare)
- 250 g dovlecei, tăiați în bucăți (5 cm lungime)
- 250 g mozzarella, proaspătă, scursă (greutate netă)
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- sare de mare
- piper negru proaspăt măcinat
- frunze de busuioc proaspăt, rupte
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Protides
- 3.9 g
- Glucides
- 1.6 g
- Lipides
- 5.1 g
- Graisses saturées
- 0.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 40 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Bol Buddha cu carne de pui
1ωρ.
Pește char cu tapenadă de măsline și legume cu castraveți și cartofi
50 λεπτ.
Sushi cu ton picant
Pas d’évaluation
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
3ωρ. 20 λεπτ.
Salată de caracatiță și cartofi
Pas d’évaluation
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Pas d’évaluation
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Pas d’évaluation
Chili con carne gătit lent
5 godz. 5 min
Sos cu ardei grași roșii și măr
Pas d’évaluation
Salată Green Goddess
10 λεπτ.
Zabaglione
15 λεπτ.
Biscuiți cu ierburi aromate și parmezan
1 Std. 35 Min