Veal and Mixed Vegetable Purée
TM6 TM5 TM31

Veal and Mixed Vegetable Purée

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g potatoes, peeled, cut in pieces
  • 300 g carrots, washed, cut in pieces
  • 180 g veal meat, boneless, ensuring all bones are removed before use
  • 500 g water
  • ¼ tsp unsalted butter
  • 300 g green peas, fresh, washed
    ou 300 g frozen green peas, washed
  • 200 g apple juice
  • 5 g olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
898 kJ / 215 kcal
Protides
11 g
Glucides
19 g
Lipides
10 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives