Appareils et accessoires
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Prép. 10min
Total 50min
490 g
Ingrédients
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 490 g
Sodium
403.9 mg
Protides
9.9 g
Calories
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Lipides
44 g
Fibre
24.4 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
58.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Oven
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Pumpkin Chai Latte
20min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Pumpkin tahini smash
40min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Fresh jalapeño dip
5min