Appareils et accessoires
Mustard and cheddar mash
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
747.9 mg
Protides
13.4 g
Calories
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Lipides
17.1 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
French onion pasta
45min
Chilli with rice
50min
JJ's curry powder
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Spinach and leek frittata
40min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Chilli and cheese nachos
35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min