Appareils et accessoires
Chicken Enchiladas
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
green tomatillos halved640 g
-
white onion60 g
-
garlic clove1
-
chipotle chillies, canned in adobo sauce30 g
-
salt1 tsp
-
450 g chicken tenderloinchicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise450 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream, any type to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
768.7 mg
Protides
31.4 g
Calories
2267.1 kJ /
541.9 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
92.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Texas Road Trip
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pozole Rojo
2h 5min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Mediterranean Chicken
35min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Carnitas
50min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Chicken Enchiladas
40min
Tamales Verdes
2h 55min
Tinga de Pollo
40min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min