Appareils et accessoires
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Prép. 35min
Total 3h 15min
4 portions
Ingrédients
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 portions
Sodium
8712.8 mg
Protides
279.7 g
Calories
17380 kJ /
4153.9 kcal
Lipides
247.8 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
84.6 g
Glucides
189.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Fried Chicken
3 h 10 min
Blood Orange Margarita
15 min
Low Carb Pecan Tarts
2 h 20 min
Mini triple layer bundts
35 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 h 5 min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1 h 20 min
Barbecued pork ribs
28 h 10 min
Aperol spritz sorbet
No ratings
Devilled Eggs
55 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min