Appareils et accessoires
Mediterrane paprika's
Prép. 20min
Total 2h
6 porties
Ingrédients
-
freekeh130 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken500 g
-
cherry tomaten in helften gesneden250 g
-
kappertjes op azijn30 g
-
pijnboompitten50 g
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten1 eetlepel
-
voedingsgist (zie tips)3 tl
-
gedroogde tijm¼ tl
-
courgette in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentjes2
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
verse basilicum alleen de blaadjes2 takjes
-
paprika's (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit3
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
zout om te kruiden
-
gemalen zwarte peper om te kruiden
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.4 g
Calories
1623 kJ /
386.4 kcal
Lipides
21.9 g
Fibre
9.6 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
No ratings
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
No ratings
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 h 30 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Aardappelsoep met curry
35 min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
No ratings
Indiase groentencurry
50 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min