Appareils et accessoires
Soefganiots
Prép. 40min
Total 2h
20 porties
Ingrédients
-
melk250 g
-
gedroogde gist30 g
-
bloem en een beetje meer om te bestuiven500 g
-
kristalsuiker75 g
-
boter75 g
-
eieren2
-
fijn zout1 tl
-
frituurolie en een beetje meer voor het invetten
-
100 g poedersuikerkristalsuiker100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
5 mg
Protides
1 g
Calories
712 kJ /
170 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Brak ocen
Harira
7 godz.
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Napoleon hoedjes
Brak ocen
Gazellehoorns
1 godz.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min
Batbout met kaas
30 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min