Appareils et accessoires
Banana bread (Diabetes)
Prép. 10min
Total 1h 15min
12 slices
Ingrédients
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Niveau
facile
Infos nut. par 12 slices
Sodium
1810 mg
Protides
119 g
Calories
18830 kJ /
4500 kcal
Lipides
223 g
Fibre
69 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
481 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Burgers
45min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Pas d’évaluation
Lemonade
5min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Spiralized tortilla
Pas d’évaluation
No waste vegetable stock concentrate
25min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Banana bread
1h 40min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Gluten free pizza dough
2h
High protein peanut banana shake
5min