Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Ruladă de carne
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 120 g ceapă
- 70 g pâine, veche, înmuiată și stoarsă
- 800 g carne tocată în amestec, porc și vită
- 2 ouă mari (63-73 g)
- 1 ½ linguriță sare de mare fină
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță boia de ardei
Sos
- apă, până la marcajul de 250 g
- 100 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 2 lingurițe amidon de porumb
- ¼ linguriță sare de mare fină
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- ½ linguriță boia de ardei
- Infos nut.
- par 1 felie
- Calories
- 669 kJ / 160 kcal
- Protides
- 11.3 g
- Glucides
- 3.5 g
- Lipides
- 11.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Fursecuri alb și negru
2hod.
Far breton cu prune uscate
2hod.
Legume rădăcinoase cu sos olandez cu hrean
Pas d’évaluation
Cocktail Bellini
5 min
Smoothie tropical cu căpșune
5 min
Salată cu pește alb
Pas d’évaluation
Escalop de cartofi
Pas d’évaluation
Salată de farro, mere și merișoare
Pas d’évaluation
Brunch italian
Pas d’évaluation
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Mini focacce
3h 30 min
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1 Std. 10 Min