Appareils et accessoires
Vegan kaas dip
Prép. 15min
Total 40min
8 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.2 mg
Protides
2.9 g
Calories
412.8 kJ /
98.7 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Kreplach
55min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation