Appareils et accessoires
Frambozen-pistache cake
Prép. 20min
Total 4h 35min
6 porties
Ingrédients
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
287.8 mg
Protides
11.3 g
Calories
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
73.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Vanillesiroop
30min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Ezogelin Soep
1h 5min
De wafels van de foor
3h