Appareils et accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Prép. 25min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
186.8 mg
Protides
3.5 g
Calories
616.5 kJ /
147.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarische smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstschotel met appelen
Brak ocen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Hornazo
Brak ocen
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Soba noodle mee goreng
40 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Boekweit met champignons
25 min