Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů jarní cibulky, 3 kusy
- 20 gramů olivového oleje
- 2 snítky čerstvé máty
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla
- 1 čajová lžička mořské soli, hrubé
- 1 špetka pepře, mletého
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 982 kJ / 235 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 11.7 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Crêpes soufflé
1u.
Palačinky z ovesných otrub a tvarohu
10min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Pomazánka z lilku
45min
Plněná rajčata s fetou
Pas d’évaluation
Čočková pěna
Pas d’évaluation
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Pas d’évaluation
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5 min
Ledová káva s whisky creamem
15min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min