Honey cake
TM6 TM5 TM31

Honey cake

4.6 (18 évaluations )

Ingrédients

Honey

  • 250 g honey (see Tips)

Cake layers

  • 100 g walnuts
  • 120 g caster sugar
  • 180 g unsalted butter, cut into pieces
  • 60 g pouring (whipping) cream
  • 1 egg
  • 530 g plain flour
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp cocoa powder
  • 2 pinches sea salt

Rum

  • 120 g water
  • 30 g rum

Caramel icing

  • 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 400 g tinned caramel (see Tips)

Assembley

  • plain flour, to dust

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2260.2 kJ / 540.2 kcal
Protides
6.8 g
Glucides
60.6 g
Lipides
30.8 g
Graisses saturées
17 g
Fibre
1.4 g
Sodium
136 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives