Appareils et accessoires
Lemon Pudding Souffles
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter to grease
-
lemons (1 thin peel only, no white pith, plus 2 oz juice)3 - 4
-
sugar3 oz
-
large eggs chilled2
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 pinch
-
whole milk4 oz
-
sugar1 tbsp
-
water simmering for water bath
-
fresh berries to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.8 mg
Protides
6.6 g
Calories
849 kJ /
202.9 kcal
Lipides
4.4 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
36.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Citrus Crush
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Maple Cream Custard
20min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Cherry Pie
2h 30min
Blueberry Crumble Bars
10h 20min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Black Tahini
20min
Lemon Snaps
2h 40min
Baked Crab Dip
15min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Fruit Tart
2h 40min