Appareils et accessoires
Gegrilde octopus met aardappelen
Prép. 10min
Total 2h 45min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
knolselder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
verse rode chili zaadjes verwijderd, in stukken1
-
olijfolie30 g
-
verse tijm enkel de bladeren2 takjes
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
water850 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
verse octopus (± 700-800 g)1
-
vastkokende aardappelen in vieren gesneden300 g
-
olijfolie1 el
-
zeezoutvlokken om te bestrooien
-
lente-uien in plakjes2
-
citroen in partjes1
-
pikante paprikapoeder om te bestrooien
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1401.1 mg
Protides
53.3 g
Calories
1950 kJ /
466.1 kcal
Lipides
14.6 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
28.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.