Appareils et accessoires
Spaghetti alla Carbonara
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
pecorino (optionnel) cut in pieces (3 cm)30 g
-
guanciale cubed (see tip)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks from medium eggs3
-
ground black pepper3 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24.2 g
Calories
2999 kJ /
716.8 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
2.2 g
Glucides
63.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Spaghetti Carbonara
25min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min