Appareils et accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
3110 kJ /
743 kcal
Lipides
41 g
Fibre
24.1 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Paastuin
Pas d’évaluation
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Heksenvingerkoekjes
2h
Steak Stroganoff
45min
Ijslolly’s van watermeloen
Pas d’évaluation
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min