Appareils et accessoires
Karamel parfait
Prép. 20min
Total 7h
10 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1801 kJ /
430 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0.6 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5h 30min
Coconut Dream
10min
IJssandwich
Pas d’évaluation
Gevulde veggieslakken
45min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min