Appareils et accessoires
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
Prép. 15min
Total 4h 40min
6 portions
Ingrédients
"Velvety" Cheese
-
cheddar cheese mild, in pieces, divided16 oz
-
water8 oz
-
powdered milk6 tbsp
-
unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)1 packet/envelope
"Velvety" Cheesy Mac
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt1 tsp
-
onion powder½ tsp
-
1 ½ tsp Dijon mustardmustard powder½ tsp
-
water12 oz
-
whole milk8 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pasta shells, dried8 oz
-
green onion (optionnel) thinly sliced, to garnish
-
ground black pepper to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
954 mg
Protides
27 g
Calories
2276 kJ /
544 kcal
Lipides
31 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Memorable Mac and Cheese
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vintage Modern Mom
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Fettuccine Alfredo
40min
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Sausage Mummies
1h 10min
Layered Caramel Flan
6h
Angel Berry Trifle
30min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Spanish flan
7h 55min
Caramel Latte
15min
Beef Adobo
6h 20min