Appareils et accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Prép. 5min
Total 10min
2 porties
Ingrédients
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.1 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan pudding
15min
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Glazuur
5min
Margarita
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Vitello tonnato
13h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Pompoenrisotto met spek
25min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation